Obravnava kompleksnih kroničinih bolečinskih stanj oz. nevropatskih bolečin z interaktivno nevrostimulacijo (InterX) z dr. Zulio Frost

6. 5. 2017, v nevrofizioterapiji Gibanje

 

 

Pristop k obravnavi kompleksnih in nevropatskih stanj se razlikuje od tistega, ki ste ga spoznali v osnovnem tečaju. Pri svojem delu se pogosto srečujete s pacijenti, ki prihajajo ali so napoteni k vam s tovrstnimi težavami zato vam bodo novo pridobljena znanja v veliko pomoč.

 

Na tečaju se boste seznanili z mehanizmi delovanja, načinom izvajanja in podrobnejšimi indikacijami obravnave kopleksnih in nevopatskih bolečinskih stanj ter izvedeli, zakaj je InterX pri tem tako učinkovit. Teoretičnim osnovam bo sledilo rokovanje z napravo in praktično usposabljanje na tem področju. Na voljo bo tudi dovolj časa za vprašanja iz vaše prakse. Vsak udeleženec prejme potrdilo o udeležbi.

 

Tudi tokraktnemu tečaju smo dodali posebnost: uvod v tečaj, ki ga nameravamo izvesti jeseni:

 

Bioenergija – Kaj vemo o energiji v telesu?

 

Tečaj pripomore k razumevanju uporabe pripomočka InterX in njegovega učinka na telo z vidika paradigme biofizikalne medicine. Kaj je tok poškodbe? Zakaj ga telo generira? Kako InterX vpliva na energetske poti v telesu – meridiane? Kaj je fascija? Kakšna je njena vloga pri zdravljenju? Kaj so človeške celice? Kako komunicirajo med seboj in vplivajo druga na drugo? Kako naše telo proizvaja energijo? Kakšno je novo razumevanje o molekulah vode? (Nenazadnje smo v 80 % sestavljeni iz vode!) In še bolj temeljno vprašanje: smo energetska bitja?

Ti temelji energetske medicine izvirajo iz starodavnih pojmovanj univerzalne energije Qi (či). Znanje, ki se je prenašalo iz generacije v generacijo je zdaj s sodobnimi ugotovitvami kvantne fizike dobilo nove temelje. Vprašanj je veliko. Kako lahko izmerimo neotipljivo energijo? Kaj so akupunkturne točke? Kaj dandanes vemo o človeškem telesu in kako lahko učinkovito obravnavamo stranke s pomočjo energetskih konceptov? Zdaj obstajajo metode, ki omogočajo natančno odčitavanje in pomagajo analizirati energetsko stanje stranke, vendar je z biofizikalnega stališča le malo modalnosti, ki delujejo terapevtsko in imajo konkretne rezultate. Na tečaju boste dobili drugačen vpogled v delovanje naprave InterX in njenega mesta v zdravljenju.

 

 Ker so tečaji, ki jih vodi Dr. Zulia Frost hitro polno zasedeni, si mesto zagotovite čim prej.

 

Veselim se srečanja z vami,

Ivo

Prijave na info@nevrosport.si